Στο Νοσοκομείο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία

Στο Νοσοκομείο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 27χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/06), στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Αγίας Νάπας-Ριζοελιάς, στο ύψος της Αγίας Νάπας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

Στο ΓΝ Λευκωσίας, ο 27χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE