Θρήνος στην Ελλάδα: Πέθανε αγοράκι 8 ετών - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Θρήνος στην Ελλάδα: Πέθανε αγοράκι 8 ετών - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Θρήνος στην Ημαθία, για τον θάνατο ενός αγοριού μόλις 8 ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα laikoyra.gr, όλα συνέβησαν σε χωριό της Ημαθίας, όταν το παιδί ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Νάουσας.

Οι γιατροί εκεί διέγνωσαν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ίωση κι έτσι οι γονείς με τον 8χρονο έφυγαν από το νοσοκομείο. Ωστόσο, το παιδί ανέβασε ξανά πυρετό κι επισκέφθηκε το νοσοκομείο για δεύτερη φορά, το Σάββατο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια ακολούθησε επιχείρηση διακομιδής του παιδιού από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ώστε να φτάσει ο 8χρονος όσο το δυνατό γρηγορότερα στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο", στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει το απόγευμα της Κυριακής, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ταχύτατα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE