Ανήλικοι μπήκαν «κύριοι» σε έπαυλη και έκαναν βουτιές στην πισίνα – Επιτέθηκαν σε επιχειρηματία και έκλεψαν το κινητό της συζύγου του

Ανήλικοι μπήκαν «κύριοι» σε έπαυλη και έκαναν βουτιές στην πισίνα – Επιτέθηκαν σε επιχειρηματία και έκλεψαν το κινητό της συζύγου του

Ένα αποτροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/6) σε έπαυλη στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκαν πληροφορίες ότι δυο υπάλληλοι εταιρείας που πήγαν να καθαρίσουν τουριστική έπαυλη που ανήκει στην εταιρεία, εντόπισαν στον χώρο της πισίνας περίπου 10 ανήλικους.

Στο σημείο πήγε στο σημείο ο διευθυντής της εταιρείας και η σύζυγος του, με αποτέλεσμα να δέχτηκαν επίθεση από τους τέσσερις αν/ήλιους, επειδή τους είπαν να φύγουν.

Από το περιστατικό ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές και μώλωπες στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο πόδι.

Σημειώνεται επίσης ότι στο περιστατικό κλάπηκε το κινητό της συζύγου του επιχειρηματία, το οποίο εντοπίστηκε μετά από έρευνα σε απόσταση περίπου 40 μέτρα μακριά από το σημείο του περιστατικού.

Στο πλαίσιο αναζήτησης μαρτυρίας, εντοπίστηκαν 3 πρόσωπα, τα οποία ανακρίνονται από την Αστυνομία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.