Στο Νοσοκομείο 36χρονος δύτης - Κινδύνευσε σε θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας

Στο Νοσοκομείο 36χρονος δύτης - Κινδύνευσε σε θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας

Πληροφορία για δύτη που κινδύνευσε έλαβε το ΚΣΕΔ το πρωί της Πέμπτης, το οποίο έδρασε άμεσα.

Όπως αναφέρει το ΚΣΕΔ, την 15η Ιουνίου 2023 και ώρα 11:15, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή του Φάρου Κιτίου στη Λάρνακα.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών της Διοίκησης Ναυτικού και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ), καθώς και πεζά περίπολα της Αστυνομίας.

Το κινδυνεύων άτομο, άνδρας 36 ετών, ο οποίος ψάρευε εκτελώντας ελεύθερη κατάδυση, εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση από το σκάφος των Ναυαγοσωστών και παραδόθηκε σε Ασθενοφόρο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE