Στο Νοσοκομείο 36χρονος δύτης - Κινδύνευσε σε θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας

Στο Νοσοκομείο 36χρονος δύτης - Κινδύνευσε σε θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας

Πληροφορία για δύτη που κινδύνευσε έλαβε το ΚΣΕΔ το πρωί της Πέμπτης, το οποίο έδρασε άμεσα.

Όπως αναφέρει το ΚΣΕΔ, την 15η Ιουνίου 2023 και ώρα 11:15, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή του Φάρου Κιτίου στη Λάρνακα.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών της Διοίκησης Ναυτικού και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ), καθώς και πεζά περίπολα της Αστυνομίας.

Το κινδυνεύων άτομο, άνδρας 36 ετών, ο οποίος ψάρευε εκτελώντας ελεύθερη κατάδυση, εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση από το σκάφος των Ναυαγοσωστών και παραδόθηκε σε Ασθενοφόρο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE