Τα παραδέχθηκε όλα ο 25χρονος – Πήρε και τη τσάντα και τα χρυσαφικά και τις 15 χιλιάδες

Τα παραδέχθηκε όλα ο 25χρονος – Πήρε και τη τσάντα και τα χρυσαφικά και τις 15 χιλιάδες

Τον εαυτό του στην υπόθεση κλοπής χαρτοφύλακα από αυτοκίνητο 70χρονης, που περιείχε χρυσαφικά αξίας πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ καθώς και 15 χιλιάδες ευρώ μετρητά, φαίνεται να εμπλέκει ο 25χρονος που συνελήφθηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία, η οποία καταζητεί τον 26χρονο φερόμενο ως συνεργό του.

Το πρωί ο 25χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα των αστυνομικών ανακριτών για 8ήμερη κράτηση του υπόπτου, ο οποίος σε κατάθεση του εμπλέκει τον εαυτό του στην υπόθεση, δίνοντας και κάποιους δικούς του ισχυρισμούς.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται συγκεκριμένο τεκμήριο, το οποίο εκτιμάται πως αποτελεί προϊόν αγοράς από τα χρήματα που βρίσκονταν στον χαρτοφύλακα, ενώ γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί η μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται 26χρονος, ο οποίος είναι το πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως υποψήφιος ενοικιαστής της εξοχικής κατοικίας της 70χρονης ιδιοκτήτριας χρυσοχοείου.

Ο συλληφθείς φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρία, να βρισκόταν μαζί με τον 26χρονό στο όχημα με το οποίο έφτασαν στο εξοχικό της 70χρονης και δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο άτομο που έσπασε το πίσω αριστερό τζάμι του αυτοκινήτου της και να απέσπασε το χαρτοφύλακα με το πολύτιμο περιεχόμενο του.

Η Αστυνομία εκτιμά πως οι δράστες γνώριζαν τη συνήθεια της 70χρονης να μεταφέρει μαζί της τα χρυσαφικά του καταστήματος της και ότι ενήργησαν βάσει σχεδίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE