Εγκλωβίστηκε στο όχημά του μετά από τροχαίο 29χρονος οδηγός - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Εγκλωβίστηκε στο όχημά του μετά από τροχαίο 29χρονος οδηγός - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Ένας 29χρονος οδηγός τραυματίστηκε την Πέμπτη όταν απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, στην Πάφο, ενώ χρειάστηκε και επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να τον απεγκλωβίσει. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου, ενώ εξιτήριο έλαβε η 59χρονη συνοδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Πέμπτη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών που οδηγούσε το όχημα του μεταξύ των χωριών Αγίου Δημητριανού και Κανναβιού με κατεύθυνση την Κανναβιού και έχοντας συνοδηγό γυναίκα ηλικίας 59 ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου στην αριστερή στροφή απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι και να ακινητοποιηθεί.

Ο 29χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να τον απεγκλωβίσει. Ο 29χρονος μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία ενώ η συνοδηγός του οχήματος πήρε εξιτήριο.

Τα αίτια του τροχαίου Πάφου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έστειλαν παραπλανητικό μήνυμα σε 45χρονη - Της «έφαγαν» πάνω από 15 χιλιάδες ευρώ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.