Χειροπέδες σε καταζητούμενο μετά από 2,5 χρόνια - Είχε αποδράσει ενώ βρισκόταν υπό κράτηση

Χειροπέδες σε καταζητούμενο μετά από 2,5 χρόνια - Είχε αποδράσει ενώ βρισκόταν υπό κράτηση

Γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα σήμερα 16 Ιουνίου 2023, ενώ μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και καταπολέμησης των Μεταναστευτικών Ροών, στο πλαίσιο των περιπολιών τους, εντόπισαν ένα πρόσωπο να κινείται πεζό σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της ταυτοποίησης των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 29χρονο, ο οποίος καταζητείτο βάσει δικαστικού εντάλματος αφού αυτός είχε αποδράσει στις 30 Δεκεμβρίου, 2020 από το ΧΩΚΑΜ Μενόγειας, όπου βρισκόταν σε νόμιμη κράτηση.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE