ΑΕΛ: Αρχή με ανανεώσεις, συνέχεια με αποδεσμεύσεις και μετά προσθήκες

ΑΕΛ: Αρχή με ανανεώσεις, συνέχεια με αποδεσμεύσεις και μετά προσθήκες

Ο προγραμματισμός της ΑΕΛ έχει ξεκινήσει ενόψει της νέας χρονιάς, η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Σοφοκλέους, με το Σωματείο να αναλαμβάνει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ.

Αρχή έγινε με την στήριξη του Χρίστου Χαραλάμπους για να παραμείνει στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας. Οι άνθρωποι του Σωματείου είδαν προοπτική στο Κύπριο κόουτς στους λίγους μήνες που εργάστηκε ως προπονητής και του έδωσαν τα κλειδιά για την νέα ΑΕΛ.

Πρωταρχικός στόχος για τους γαλαζοκίτρινους είναι το ξεκαθάρισμα με το υφιστάμενο ρόστερ της ομάδας, το γνωρίζουν πως δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα ανοίγματα όσο αφορά το οικονομικό και για αυτό τον λόγο δίνουν προτεραιότητα στους ποδοσφαιριστές που είναι στην ΑΕΛ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE