Δέσποινα Βανδή - Αποστομωτική απάντηση: «Και έρωτα και αγάπη βιώνω με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

Δέσποινα Βανδή - Αποστομωτική απάντηση: «Και έρωτα και αγάπη βιώνω με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τα δυο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, τον νέο της έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά διαστήματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναλυτικότερα, στο περιοδικό InStyle, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πως για εκείνη σημασία έχουν οι επιθυμίες των παιδιών της προ πάντων και όχι το τι θέλει εκείνη γι' αυτά, υποστήριξε πως για εκείνην ο έρωτας και η αγάπη δεν είναι χωριστά πράγματα καθώς τα βιώνει συγχρόνως, και διευκρίνισε τέλος πως έχει μάθει πια να μην ασχολείται με κακόβουλα σχόλια.

Σε ερώτηση για το πως προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Καταρχάς, είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα παιδιά μου και για την πολύ δεμένη σχέση που έχουμε μεταξύ μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE