Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές - Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές - Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Σήμερα, αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και το ανατολικό μισό του νησιού.

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα στα νότια και τοπικά στα βορειοδυτικά, ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 βαθμούς στα νότια και βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα νότια και ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά μετά το μεσημέρι ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE