LIFESTYLE

Survivor All Star: Η μεγάλη ψηφοφορία των δημοφιλέστερων και οι νέες ομάδες - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η μεγάλη ψηφοφορία των δημοφιλέστερων και οι νέες ομάδες - Δείτε βίντεο

Το Survivor All Star από το βράδυ της Κυριακής (18/6) έγινε πλέον ατομικό και οι παίκτες αγωνίστηκαν με σκοπό να πάρουν την αρχηγία σε μία από τις δύο νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν και θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού θα υπάρξει και μια 24ωρη ψηφοφορία, από τη οποία θα προκύψουν οι δημοφιλέστεροι παίκτες, με τις αποχωρήσεις να γίνονται βάσει αυτής της ψηφοφορίας.

Μετά τις αλλαγές σε ομάδες και κανονισμούς, η νέοι Κόκκινοι με αρχηγό τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη και απόλαυσαν extreme sports στην Πούντα Κάνα.

Την Κυριακήμ το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν τόσο την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, όσο και την παραμονή των άλλων υποψηφίων και κυρίως της Στέλλας Ανδρεάδου.
Η ψήφος που φάνηκε να κρίνει το «αντίο» της Μελίνας από τον Άγιο Δομίνικο ήταν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δήλωσε πως «στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι αποχωρεί η Μελίνα, απλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. «Τι φάση;» έκανα γιατί δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Στεναχωρήθηκα που έφυγε η Μελίνα διότι και με την δική μου ψήφο βγήκε υποψήφια και εν τέλει έφυγε.

Το παιχνίδι όμως είναι σκληρό όπως και να έχει. Ο μοναδικός άνθρωπος που δεν θα ψηφίσω εδώ πέρα ποτέ είναι ο Σάκης, εκτός αν έρθουν έτσι οι συγκυρίες και τα πράγματα. Μακάρι βασικά να μου κοπεί το χέρι για να ψηφίσω τον Σάκη» δήλωσε η Μαριαλένα.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να… αδειάσει τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την στάση που κρατούν απέναντι του τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

«Ομάδα δεν υπάρχει εδώ και πολλές μέρες, εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάκης με την Μαριαλένα έχουν επιλέξει να φεύγουν όταν έρχονται οι κάμερες λέγοντας και καλά πως «ο Κωνσταντίνος κάνει παρέα με τους μπλε». Ναι, κάνω παρέα με τους μπλε! Ποιο είναι το πρόβλημα; Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί off camera λένε, «έλα ρε δεν καταλάβαμε ότι ήρθαν οι κάμερες, φύγαμε επειδή νομίζαμε ότι θα έρθεις και εσύ μαζί μας». Κάτι κουλά. Ομάδες δεν υπάρχουν, ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Κόκκινων.

«Το ξέρω όμως πάρα πολύ καιρό και δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στους 8 τελευταίους παίκτες του Survivor οπότε προχωράω, βλέπω μπροστά και κοιτάζω πως θα φτάσω στο Γαλάτσι. Τίποτα άλλο. Παιδιά, κάντε ότι θέλετε, δημιουργήστε ότι εντυπώσεις θέλετε, απομονωθείτε, κάντε τους αυτόνομους και πάμε παρακάτω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Βασάλος.

Οι παίκτες κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο για να ενημερωθούν για τις αλλαγές που έρχονται, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει ότι το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό.

«Η 8αδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι πλέον στις ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες, ο καθένας διεκδικεί με τις προσωπικές του δυνάμεις την ατομική του ασυλία και συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι».

Ο παρουσιαστής προχώρησε και σε δεύτερη ανακοίνωση, σχετικά με την ψηφοφορία και τις αποχωρήσεις. Όπως είπε, θα υπάρξει μια 24ωρη ψηφοφορία, από τη οποία θα προκύψουν οι δημοφιλέστεροι παίκτες. Από εδώ και στο εξής οι αποχωρήσεις θα γίνονται βάσει αυτής της ψηφοφορίας για να επιταχυνθούν τα γυρίσματα.

Οι δύο παίκτες που θα έκαναν τον καλύτερο χρόνο στους αγώνες κατάταξης θα γινόντουσαν και οι αρχηγοί των νέων ομάδων που οι ίδιοι θα επέλεγαν. 

Η Σταυρούλα είχε τον καλύτερο χρόνο και επέλεξε την κόκκινη μπαντάνα και για συμπαίκτες τους Σάκη, Μαριαλένα και Βασάλο, ενώ ο Μάριος που είχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο πήρε τη μπλε μπαντάνα και συμπαίκτες τους Ηλία, Στέλλα και Νίκο.

Το έπαθλο για τους νικητές θα ήταν extreme sports στην Πούντα Κάνα.

Η νέα ομάδα των Κόκκινων μπήκε με φόρα στο στίβο μάχης και κατάφερε να προηγηθεί με 6-1, όμως οι Μπλε με φοβερή αντεπίθεση ισοφάρισαν σε 6-6 με το πρώτο σετ να πηγαίνει στο 7-7 και σε flag race. Εκεί οι Σταυρούλα και Βασάλος νίκησαν τους Μάριο και Στέλλα έκαναν το 8-7 και το 1-0 για τους Κόκκινους.

Η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι Μπλε για την μεγάλη ανατροπή που δεν ολοκληρώθηκε φάνηκε να επηρεάζει τους Ηλία και Μάριο, οι οποιοι άρχισαν να παραμιλούν,

«Έφτασε κι αυτή η στιγμή. Τόσο πολύ τρελαθήκαμε που τα λέμε μόνοι μας;» αναρωτήθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος, μιλώντας... στον εαυτό του κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα επάθλου της εβδομάδας!

«Για πες ρε Λιάκο τι λέει; Το χουμε ρε , αντέχουμε. Αυτό το συμπέρασμα πώς το έβγαλες, θα μας τρελάνεις τελείως; Ε θα μας τρελάνεις τελείως, το έχω καταλάβει», συνέχισε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σε έναν διάλογο με τον... αόρατο εαυτό του.

Λίγο αργότερα με τον... αόρατο φίλο του μίλησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος τον αγκάλιασε κιόλας, εξηγώντας του και την εξέλιξη του αγώνα!

«Είμαστε 3-2 και θα φέρει η Στέλλα 3-3 και μετά θα πάω εγώ να το κάνω 4-3. Μετά θα ξανακάνουμε ματσαρίσματα και βλέπουμε. Πάμε 1,2,3, Στέλλα, 1,2,3 Μαχητές», φώναξε ο Μάριος μόνος του και ο αγώνας συνεχίστηκε...

Σκληρή ήταν και η μάχη των δυο ομάδων στο 2ο σετ μέχρι και το 5-5, καθώς σε εκείνο το σημείο ανέλαβαν δράση οι Σάκης και Σταυρούλα και έκανα το 8-5 και το 2-0 για τους Κόκκινους.

Η Σταυρούλα μπορεί να άλλαξε ομάδα και να κέρδισε τους φίλους της, όμως στην καλύβα συνέχισε να κάνει παρέα μαζί τους.

Πάντως ότι και αν αλλάζει ο... καλύτερος του Άγιου Δομίνικου είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίο είτε χάσει, είτε κερδίσει δεν χάνει έπαθλο.

Οι Κόκκινοι διασκέδασαν κάνοντας θαλάσσια σπορ και κυρίως flying board εκτός από έναν. Η Μαριαλένα ήταν η μόνη που κατάφερε να τσακωθεί και στο έπαθλο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top