Είχε πάρει το όπλο και πήγε σε φιλικό σπίτι - Πυροβόλησε και έφυγε…

Είχε πάρει το όπλο και πήγε σε φιλικό σπίτι - Πυροβόλησε και έφυγε…

Το συγκεκριμένο πρόσωπο αναζητείτο ωστόσο και για άλλες τέσσερις υποθέσεις!

Πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 26χρονο ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μαρτυρίας ότι είχε μεταβεί σε σπίτι φιλικού του προσώπου και έριξε πυροβολισμούς.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο αναζητείτο ωστόσο και για άλλες τέσσερις υποθέσεις όπως για κλοπή μοτοσικλέτας στην Αραδίπου, κλοπή οχήματος στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού, για διάρρηξη κατοικίας στην Πέγεια και για υπόθεση ναρκωτικών που εξετάζει η  Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE