Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη στο άλσος, δίπλα στο Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος», όπου σύμφωνα με την ανήλικη καταγγέλλουσα, τη βίασε ο 17χρονος κάτω από καθεστώς φόβου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και φοβήθηκε να αντισταθεί επειδή, όπως είπε, γνώριζε ότι ο 17χρονος είχε επάνω του μαχαίρι.
Συνελήφθη ο 17χρονος
Η 14χρονη μετέβη στο νοσοκομείο Σύρου για ιατρικές εξετάσεις ενώ ο 17χρονος που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές Νάξου, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου θα περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.
Να σημειωθεί ότι το άλσος δίπλα στο Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος» πολλές φορές αποτελεί σημείο συνάντησης μαθητών.
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Bγαίνει μπροστά ο Χριστοδουλίδης για το… εκατοστάρι
Παραμένει το χάσμα αμοιβών ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες στην Κύπρο – Οι μισθοί που λαμβάνουν ανά επάγγελμα – Ο χαμηλότερος κι ο υψηλότερος
Κενές θέσεις εργασίας: Μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο – Αυτοί οι τομείς είχαν τα μεγαλύτερα ποσοστά – Πίνακες
Κουκούλα, κατσαβίδια και ναρκωτικά έκρυβε το όχημά τους - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς
Καιρός: Ανεβαίνει σιγά-σιγά η θερμοκρασία - Παραμένουν όμως οι βροχές - Η πρόγνωση μέχρι και την Παρασκευή