Βαριά ποινή για 54χρονο στη Θεσσαλονίκη - Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Βαριά ποινή για 54χρονο στη Θεσσαλονίκη - Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Στη φυλακή επέστρεψε μετά την καταδίκη του σε 15ετή κάθειρξη 54χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί ενάμιση χρόνο την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, στην οποία έδειχνε βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου, ενώ την απειλούσε πως εάν αποκάλυπτε το παραμικρό θα χώριζε τη μητέρα της, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, για κατάχρηση ανηλίκου και παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ τον αθώωσε για τις πράξεις του βιασμού (για τυπικούς κι όχι ουσιαστικούς λόγους) και της ενδοοικογενειακής απειλής.

Η 15χρονη, σήμερα, παθούσα είχε καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος πατριός την προσέγγιζε, όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κοιμούνταν και τη βίαζε. Εκμυστηρεύτηκε τελικά σε εκπαιδευτικούς της όσα βίωνε, οπότε απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., όπου εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγων.

Στην απολογία του, ο 54χρονος ομολόγησε ότι προέβη τέσσερις φορές στην σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης. «Στη φυλακή κατάλαβα πως έκανα κάτι κακό», ανέφερε, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ αρνήθηκε τα περί απειλών ότι θα χώριζε την μητέρα της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE