Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Θες να σου απαντήσω όπως σου αρμόζει;»

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Θες να σου απαντήσω όπως σου αρμόζει;»

Έντονη διαφωνία είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Super Κατερίνα με αφορμή της δηλώσεις της Καλομοίρας, αν έχει δεχθεί πρόταση για το Fame Story και τον ρόλο που μπορεί να έχει στο μουσικό σόου.

Α.Μ: Δεν θα πάει μέσα η Καλομοίρα να τους διδάξει το κομμάτι γιατί υπάρχουν εξειδικευμένοι. Θα πάει η Καλομοίρα να τους ενισχύσει ψυχολογικά ή να βγάλει την αντίθεση που μπορεί να έχει ένας παίκτης.

Γ.Π.: Θα πάει να το κάνει επειδή το έχει ζήσει. Πού διαφωνούμε σε αυτό που λέμε;

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE