Ανθρώπινο χέρι δείχνουν οι έρευνες πίσω από την φωτιά στα λεωφορεία - Το σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία

Ανθρώπινο χέρι δείχνουν οι έρευνες πίσω από την φωτιά στα λεωφορεία - Το σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία

Εξετάζονται όλα τα σενάρια όσον αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (20/06), στην Αγλατζιά με τέσσερα λεωφορεία να έχουν καεί ολοσχερώς.

Ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά ή αν τέθηκε κακόβουλα είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία.

«Η φωτιά ξεκίνησε από ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε ακόμα τέσσερα. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία λεωφορεία, ένα τέταρτο καταστράφηκε ολοσχερώς εσωτερικά, ένα πέμπτο λεωφορείο έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν και κακόβουλες ζημιές σε άλλα δυο λεωφορεία που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο»

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου στην εκπομπή "Alpha Eνημέρωση", πρόκειται για λεωφορεία τα οποία βρίσκονταν ακινητοποιημένα για αρκετό καιρό στο συγκεκριμένο χώρο, «Τα λεωφορεία ήταν σε αχρησία αλλά σε λειτουργήσιμη κατάσταση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE