Ήξερες ότι τον Δεκαπενταύγουστο σε κάποια χώρα αλλάζουν την ώρα; Δες που συμβαίνει αυτό

Ήξερες ότι τον Δεκαπενταύγουστο σε κάποια χώρα αλλάζουν την ώρα; Δες που συμβαίνει αυτό

Μισή ώρα πίσω θα συντονίσουν τα ρολόγια τους!

Μισή ώρα πίσω θα συντονίσουν τα ρολόγια τους οι πολίτες της Βόρειας Κορέας από τις 15 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση είχε γίνει στις 5 Αυγούστου και θα εφαρμοστεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο.

Η κορεατική χερσόνησος έκανε χρήση της ζώνης ώρας «Ώρα Γκρίνουϊτς συν 8 ώρες και 30 λεπτά», ωστόσο μετά από την προσάρτησή της στην Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας, το 1910, μεταφέρθηκε στη ζώην «Ώρα Γκρίνουϊτς συν 9 ώρες» για να προσαρμοστεί στην ιαπωνική ώρα.

Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας κάνει λόγο για «ένα βήμα μακριά από τον ιμπεριαλισμό», ο οποίος είχε επιβάλει την μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμενη ώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE