ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με ηλεκτρικά οχήματα εξοπλίζονται Τμήματα και Υπηρεσίες του Δημοσίου - Ποιό το κόστος

Με ηλεκτρικά οχήματα εξοπλίζονται Τμήματα και Υπηρεσίες του Δημοσίου - Ποιό το κόστος

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, για σκοπούς προώθησης καθαρών οχημάτων οδικών μεταφορών για τη μείωση των θερμοκηπιακών εκπομπών και άλλων ρύπων στην ατμόσφαιρα, έχει παραλάβει και παραδίδει σε Τμήματα και Υπηρεσίες του Δημοσίου 32 ηλεκτροκίνητα οχήματα για κάλυψη των αναγκών τους.

Η προκήρυξη έγινε από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, με ανοικτή διαδικασία προσφορών, και το συνολικό κόστος αγοράς είναι €1.077.664 περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών προχωρά με την εγκατάσταση κατάλληλων σημείων φόρτισης στα Τμήματα και Υπηρεσίες που θα παραδοθούν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Βρέξιμο, νεροπίστολα και νερόφουσκες: Η «γέννηση» του κατακλυσμού και τα έθιμα στην ΚύπροΑπειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top