Γιαγιά παρακάθισε σε εξετάσεις για δίπλωμα δασκάλας στην Ιταλία

Γιαγιά παρακάθισε σε εξετάσεις για δίπλωμα δασκάλας στην Ιταλία

Μια 90χρονη γιαγιά στην περιοχή της Περούτζια, η Ιμέλντα Σταρνίνι, παρακάθισε σε εξετάσεις για να λάβει δίπλωμα παιδαγωγού.

Η πρώτη εξέταση αφορούσε την ιταλική γλώσσα. Με το δίπλωμα, θεωρητικά τουλάχιστον, παίρνει πιστοποιητικό για να μπορεί να διδάσκει σε δημοτικό.

«Δεν πετυχαίνεις τίποτα στη ζωή χωρίς θυσίες και, στην ηλικία μου, αποφάσισα να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίσω αυτή την εξέταση», είπε η Σταρνίνι.

Η Σταρνίνι είπε ότι η μελέτη, η γνώση και η επιθυμία για μάθηση δεν χάνονται ποτέ και η ίδια είναι απόδειξη γι΄αυτό.

Πηγή: KYΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE