ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκρηξη σε όχημα 27χρονου: Συνελήφθη 34χρονη - Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς

Έκρηξη σε όχημα 27χρονου: Συνελήφθη 34χρονη - Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 34 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες. Η ύποπτη τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς να διερευνά.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.20 χθες τα ξημερώματα, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός, που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη αυλή της κατοικίας του 27χρονου ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Πάφου. Από την έκρηξη το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στην κύρια είσοδο του σπιτιού.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 34χρονης και εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτή εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 7.00 χθες το βράδυ στην επαρχία Πάφου, από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Της σύλληψης της ακολούθησαν έρευνες στην κατοικία της, καθώς και στην πατρική της κατοικία, όπου ανευρέθηκε μέσα σε νάιλον τσάντα, ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 39 γραμμαρίων, και στελέχη φυτού κάνναβης. Η 34χρονη συνελήφθη και για διερεύνηση υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) να διερευνά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top