Αυτή την Παρασκευή το Συνέδριο «Ασφαλής Αθλητισμός - Προστασία των παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και κάθε μορφής βία»

Αυτή την Παρασκευή το Συνέδριο «Ασφαλής Αθλητισμός  - Προστασία των παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και κάθε μορφής βία»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργανώνει Συνέδριο με τίτλο «Ασφαλής Αθλητισμός-Προστασία των παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και κάθε μορφής βία» την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 9:30 πμ.

Το Συνέδριο διοργανώνεται στα πλαίσια της τροποποίησης του περί ΚΟΑ νόμου και της Εθνικής Στρατηγικής του κράτους προκειμένου να προληφθούν και να εξαλειφθούν φαινόμενα εκφοβιστικών συμπεριφορών και πράξεων κακοποίησης ή παρενόχλησης σε βάρος αθλητών και αθλητριών.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Φωνή, εκπαίδευση και κατάρτιση σχετικά με το Εγχειρίδιο Σεξουαλικής Κακοποίησης στον Αθλητισμό, το οποίο έχει εκπονήσει ο ΚΟΑ με στόχο την παροχή λεπτομερούς και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης και όλων των εμπλεκομένων σε θέματα αναγνώρισης και διαχείρισης περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών στον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE