Μυστήριο ατύχημα – Στην εντατική ο οδηγός μοτοσυκλέτας – Μήπως είδατε ή ξέρετε κάτι;

Μυστήριο ατύχημα – Στην εντατική ο οδηγός μοτοσυκλέτας – Μήπως είδατε ή ξέρετε κάτι;

Το ατύχημα στο οποίο καλείται η Αστυνομία να ρίξει φως, ώστε τα αίτια του να εξακριβωθούν, καλείται να βοηθήσει οιασδήποτε τυχόν έχει οποιαδήποτε πληροφορία.

Την περασμένη Δευτέρα 10 Αυγούστου, 2015 και ώρα 5.40 το πρωί, συνέβη σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση των Λεωφόρων Στασίνου και Σαλαμίνος στη Λευκωσία, με ενεχόμενο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 67χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται κρίσιμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Από τη διερεύνηση του δυστυχήματος και σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία, πιστεύεται ότι στο δυστύχημα πιθανόν να εμπλέκεται άγνωστο όχημα, το οποίο εγκατέλειψε την σκηνή.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω δυστύχημα και αναφορικά με τα στοιχεία πιθανής εμπλοκής αυτοκινήτου, με σκοπό τον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στους αριθμούς τηλεφώνου 22-607020/22-802020, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE