Επίθεση κατά ντελιβερά στη Λεμεσό: Εξετάζει CCTV η Αστυνομία - Προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα

Επίθεση κατά ντελιβερά στη Λεμεσό: Εξετάζει CCTV η Αστυνομία - Προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα

Το δράστη της ρατσιστικής επίθεσης εναντίον διανομέα ψάχνει η αστυνομία Λεμεσού, η οποία προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα, μετά την κυκλοφορία βίντεο το οποίο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο καταγράφεται νεαρός μοτοσικλετιστής να παρενοχλεί τον αλλοδαπό διανομέα και να χρησιμοποιεί ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον του. Στη συνέχεια ο νεαρός καταγράφεται να αφαιρεί και να κλέβει τις πινακίδες του μοτοποδηλάτου του διανομέα.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για το περιστατικό, η Αστυνομία προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την κοινοποίηση του βίντεο στο διαδίκτυο.

Το βίντεο εξετάζεται από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτές έχουν παραλάβει εικόνες κλειστών κυκλωμάτων από υποστατικά της περιοχής, το περιεχόμενο των οποίων αξιολογούνται για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο εδώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE