9 στους 10 έχουν άγνοια για την λειτουργία CTRL+F του υπολογιστή

9 στους 10 έχουν άγνοια για την λειτουργία CTRL+F του υπολογιστή

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Google, το 90% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Internet αγνοούν μια πολύ βασική λειτουργία.

Όπως φαίνεται, το keyboard shortcut Control+F είναι κάτι άγνωστο για τον περισσότερο κόσμο!

Η υπόθεση κέντρισε το ενδιαφέρον της Google όταν μια οδηγός λεωφορείου κλήθηκε να βρει ένα συγκεκριμένο απόσπασμα κειμένου σε μια ιστοσελίδα.

Η οδηγός άρχισε να κάνει scroll down (δηλαδή κατέβαζε σιγά σιγά την πλαϊνή μπάρα) αναζητώντας το απόσπασμα και όταν τη ρώτησαν "γιατί δε χρησιμοποιείτε το CTRL+F" αυτή απάντησε ότι δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό.

Η έρευνα της Google έδειξε ότι 9 στους 10 ανθρώπους δεν ξέρουν πώς να βρουν κάτι χρησιμοποιώντας αυτό το συνδυασμό, ενώ δεν έχουν σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι τέτοιο. Το πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι ακόμα και κάποιοι άνθρωποι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία φαίνεται να αγνοούν τη βασική αυτή λειτουργία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE