Φωτιά σε πλοίο με 544 επιβάτες – Πηδούσαν στη θάλασσα για να σωθούν (Βίντεο-Φωτο)

Φωτιά σε πλοίο με 544 επιβάτες – Πηδούσαν στη θάλασσα για να σωθούν (Βίντεο-Φωτο)

Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες ενός πλοίου στις Φιλιππίνες όταν ξέσπασε φωτιά στο πάνω κατάστρωμα. Ορισμένοι αναγκάστηκαν ακόμη και να βουτήξουν στη θάλασσα για να σωθούν.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο λιμάνι χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Κάποιοι επιβάτες των VIP θέσεων αναγκάστηκαν να βγουν από τα παράθυρα όμως την πραγματική μάχη έδωσαν κάποιοι που είχαν εγκλωβιστεί στο πάνω κατάστρωμα.

Κάποιοι κατάφεραν να κατέβουν από τα κάγκελα στα πιο χαμηλά στρώματα του πλοίου ενώ κάποιοι άλλοι πήδηξαν στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν.

Το θετικό πάντως ήταν πως οι 544 επιβάτες πρόλαβαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βγουν εγκαίρως από το πλοίο ενώ μόνο δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE