ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά σε πλοίο με 544 επιβάτες – Πηδούσαν στη θάλασσα για να σωθούν (Βίντεο-Φωτο)

Φωτιά σε πλοίο με 544 επιβάτες – Πηδούσαν στη θάλασσα για να σωθούν (Βίντεο-Φωτο)

Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες ενός πλοίου στις Φιλιππίνες όταν ξέσπασε φωτιά στο πάνω κατάστρωμα. Ορισμένοι αναγκάστηκαν ακόμη και να βουτήξουν στη θάλασσα για να σωθούν.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο λιμάνι χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Κάποιοι επιβάτες των VIP θέσεων αναγκάστηκαν να βγουν από τα παράθυρα όμως την πραγματική μάχη έδωσαν κάποιοι που είχαν εγκλωβιστεί στο πάνω κατάστρωμα.

Κάποιοι κατάφεραν να κατέβουν από τα κάγκελα στα πιο χαμηλά στρώματα του πλοίου ενώ κάποιοι άλλοι πήδηξαν στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν.

Το θετικό πάντως ήταν πως οι 544 επιβάτες πρόλαβαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βγουν εγκαίρως από το πλοίο ενώ μόνο δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο




 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top