ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τους τσάκωσαν με διαρρηκτικά εργαλεία και ναρκωτικά – Χειροπέδες σε 20χρονο και 28χρονο

Τους τσάκωσαν με διαρρηκτικά εργαλεία και ναρκωτικά – Χειροπέδες σε 20χρονο και 28χρονο

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 28 ετών, πέρασε η Αστυνομία για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Στρουμπιού – Παναγιάς, στο πλαίσιο των περιπολιών τους για πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών, εντόπισαν γύρω στις 10.40 το βράδυ της Δευτέρας (26/6) στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στο Πολέμι, ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και δύο πρόσωπα να βρίσκονται δίπλα του.

Κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων τους που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 28χρονο και 20χρονο και οι δύο από την Επαρχία Πάφου.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 20χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, εμπρησμού οχήματος καθώς και για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Στη συνέχεια, κατά τον σωματικό έλεγχο, εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης στην κατοχή του 28χρονου ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν σε αυτό διαρρηκτικά εργαλεία, μια ξιφολόγχη, ένας ανιχνευτής μετάλλων και δύο μαχαίρια.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γράφουν και σβήνουν στις Βρυξέλλες, παρασκήνιο για Κυπριακό

Με βυτιοφόρα «μπλοκάρουν» οδόφραγμα Αγίου Δομετίου και Προεδρικό οι πρατηριούχοι – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και πότε

Είσαι πρόσφυγας και χρειάζεται επιδιόρθωση η κατοικία σου; Δικαιούσαι να λάβεις βοήθεια από το κράτος – Οι προϋποθέσεις και τα ποσά

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Ήρθαν σε αντιπαράθεση και τους μαχαίρωσε – Σε κρίσιμη η κατάσταση 19χρονος

Τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα στην Πάφο – Την βρήκε ο σύζυγός της

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα - Διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας η 22χρονη οδηγός

Έκρηξη τα ξημερώματα στη Λεμεσό - Έβαλαν βόμβα σε αυτοκίνητο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top