Χειροπέδες σε 30χρονο - Εντόπισαν ναρκωτικά στο υπνοδωμάτιο του

Χειροπέδες σε 30χρονο - Εντόπισαν ναρκωτικά στο υπνοδωμάτιο του

Άνδρας ηλικίας 30 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα σε κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 18:50 με 19:20 μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας διενήργησαν σε έρευνα σε οικία σε Κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, στην οποία διαμένει άνδρας ηλικίας 30 ετών. Από την έρευνα εντοπίστηκε σε κουτί που βρισκόταν σε υπνοδωμάτιο, 34 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης, δύο χρησιμοποιημένες γυάλινες καπνοσύριγγες, μια ζυγαριά ακριβείας και άλλα τεκμήρια τα οποία παρελήφθησαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις».

Ο άνδρας συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γράφουν και σβήνουν στις Βρυξέλλες, παρασκήνιο για Κυπριακό

Με βυτιοφόρα «μπλοκάρουν» οδόφραγμα Αγίου Δομετίου και Προεδρικό οι πρατηριούχοι – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και πότε

Είσαι πρόσφυγας και χρειάζεται επιδιόρθωση η κατοικία σου; Δικαιούσαι να λάβεις βοήθεια από το κράτος – Οι προϋποθέσεις και τα ποσά

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Ήρθαν σε αντιπαράθεση και τους μαχαίρωσε – Σε κρίσιμη η κατάσταση 19χρονος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE