Τι είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη διαμαρτυρία των πρατηριούχων και τους ελέγχους στα οδοφράγματα

Τι είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη διαμαρτυρία των πρατηριούχων και τους ελέγχους στα οδοφράγματα

χουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες, ώστε να γίνονται όλοι εκείνοι οι έλεγχοι που γίνονται πάντα εντός του πλαισίου του κανονισμού της πράσινης γραμμής, είπε σήμερα (27/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στη Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει τη διαμαρτυρία των πρατηριούχων, είπε «θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Όντως υπάρχει πρόβλημα».

«Τους είχα συναντήσει και ως Υπουργός Εξωτερικών. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τις ανησυχίες, υπάρχει και θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού ειδικότερα όταν χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς. Αντιλαμβάνομαι όταν είναι για ιδιωτική χρήση, αλλά όταν είναι για εμπορικούς σκοπούς είναι κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται», πρόσθεσε.

«Είχαν συνάντηση και με τον Υπουργό Εμπορίου και τον Υπουργό Οικονομικών, είχαν συνάντηση και με την Υφυπουργό παρά τω Προέδρω, στο Προεδρικό Μέγαρο», υπογράμμισε σημειώνοντας ότι «έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες, ώστε να γίνονται όλοι εκείνοι οι έλεγχοι που γίνονται πάντα εντός του πλαισίου του κανονισμού και του τι επιτρέπεται μέσα από τον κανονισμό της πράσινης γραμμής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γράφουν και σβήνουν στις Βρυξέλλες, παρασκήνιο για Κυπριακό

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Ήρθαν σε αντιπαράθεση και τους μαχαίρωσε – Σε κρίσιμη η κατάσταση 19χρονος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE