Επικοινωνία ΠτΔ με μητέρα Θανάση – Οικονομική βοήθεια από το κράτος

Επικοινωνία ΠτΔ με μητέρα Θανάση – Οικονομική βοήθεια από το κράτος

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριανή, είχε σήμερα (28/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αφού εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου εθνοφρουρού, υποσχέθηκε ότι θα τους παραχωρηθεί κατά χάριν οικονομική βοήθεια από το κράτος για τα νομικά έξοδα, ενόψει και της άσκησης ιδιωτικών διώξεων.

Σημειώνεται ότι, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομιλεί με την οικογένεια του Θανάση Νικολάου, αφού είχε προηγηθεί συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE