Επικοινωνία ΠτΔ με μητέρα Θανάση – Οικονομική βοήθεια από το κράτος

Επικοινωνία ΠτΔ με μητέρα Θανάση – Οικονομική βοήθεια από το κράτος

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριανή, είχε σήμερα (28/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αφού εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου εθνοφρουρού, υποσχέθηκε ότι θα τους παραχωρηθεί κατά χάριν οικονομική βοήθεια από το κράτος για τα νομικά έξοδα, ενόψει και της άσκησης ιδιωτικών διώξεων.

Σημειώνεται ότι, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομιλεί με την οικογένεια του Θανάση Νικολάου, αφού είχε προηγηθεί συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.