ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδού η επιστολή της Υπουργού Υγείας με την οποία «έκοψε» τη συνοδό του μικρού Αντώνη - Φωτογραφίες

Ιδού η επιστολή της Υπουργού Υγείας με την οποία «έκοψε» τη συνοδό του μικρού Αντώνη - Φωτογραφίες

Την επιστολή-απάντηση της Υπουργού Υγείας προς τη μητέρα του μικρού Αντώνη, μέσω της οποίας απορρίπτει το αίτημα για απόσπαση της νοσηλεύτριας που τον συνοδεύει και κατά τον μήνα Ιούλιο προκειμένου να φοιτήσει στο θερινό σχολείο, παρουσιάζει το ThemaOnline.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, η ΜΕΝΝ, αδιαμφισβήτητα, χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση σε νοσηλευτικό προσωπικό ένεκα των καλοκαιρινών αδειών του προσωπικού (…). Ως εκ τούτου, κρίθηκε αδήριτη ανάγκη η επιστροφή της κας Ο.Ε. (όνομα νοσηλεύτριας) στην εκτέλεση των νοσηλευτικών της καθηκόντων εντός της ΜΕΝΝ, με κατ’ επέκταση την μη παραχώρησή της για τη φροντίδα του παιδιού σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες».

Δείτε την επιστολή:

Υπενθυμίζεται πως, το όλο θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Αποστόλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό, λειτουργικό κράτος, θέτοντας τις βάσεις για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλοκατανόηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top