ΕΛΛΑΔΑ

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είπε ποίημα στην γιορτή του σχολείου: «Ήταν χαρούμενος γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται»

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είπε ποίημα στην γιορτή του σχολείου: «Ήταν χαρούμενος γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται»

O μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με την περιπέτεια της υγείας του, καθώς χρειάστηκε την βοήθεια όλων για να υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο εξωτερικό.

Πλέον το παιδί είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα, όπως αναφέρουν συχνά οι γονείς του σε αναρτήσεις στην σελίδα του μικρού στο Facebook, περπατάει με την βοήθεια του «οχήματός» του, όπως το αποκαλεί.

Σε μια νεότερη ανάρτηση οι γονείς του αναφέρουν πως ο μικρός είπε και ποίημα στο σχολείο και ένιωσε πολύ χαρούμενος μαζί με τα άλλα παιδιά

Η ανάρτηση
«Φέτος ο Παναγιώτης φοίτησε με κατ' οίκον διδασκαλία και είχε την τύχη να τον αναλάβει μια υπέροχη νηπιαγωγός. Η κα Μαρία μας, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά τον συμπεριέλαβε στην τάξη και ας μην ήταν παρών στη σχολική αίθουσα. Προετοίμαζε το κλίμα με αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να τον αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισαν και ο ίδιος έλαβε πολλή αγάπη και ευτυχία. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στη νηπιαγωγό μας κα Μαρία και στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κα Σοφία. Η φωτογραφία είναι από τη καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, όπου ο μικρός μας είπε το ποίημα του με πολλή χαρά γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται. Η συμπερίληψη και το αίσθημα του ανήκειν είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική υγεία όλων των παιδιών. Ανυπομονούμε για την καινούρια χρονιά που θα βρει επιτέλους τον Παναγιώτη μας στη σχολική αίθουσα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top