Πάγωσε παρέα νεαρών στον Πρωταρά! Ενώ διασκέδαζαν έπεσε δέντρο και τραυμάτισε στο κεφάλι θαμώνα

Πάγωσε παρέα νεαρών στον Πρωταρά! Ενώ διασκέδαζαν έπεσε δέντρο και τραυμάτισε στο κεφάλι θαμώνα

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η εξόρμηση νεαρών σε γνωστό μαγαζί στον Πρωταρά, όταν την ώρα που διασκέδαζαν δέντρο που βρισκόταν δίπλα από το τραπεζάκι τους κόπηκε και έπεσε μπροστά τους τραυματίζοντας μέλος της παρέας.

Άγιο είχε νεαρός όταν σήμερα το απόγευμα ενώ βρισκόταν σε beach bar στον Πρωταρά κορμός δέντρου που ξαφνικά κόπηκε τον τραυμάτισε στο κεφάλι. Από το δυνατό χτύπημα ο νεαρός υπέστη διάσειση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για νοσηλεία

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια θαμώνων καθώς και της παρέας των νεαρών που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την περιπέτεια που τους έτυχε και τον τραυματισμό του φίλου τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE