Μεθυσμένος στο highway κτύπησε στο κιγκλίδωμα – Τον βρήκαν οι Αστυνομικοί στις 5.00 το απόγευμα

Μεθυσμένος στο highway κτύπησε στο κιγκλίδωμα – Τον βρήκαν οι Αστυνομικοί στις 5.00 το απόγευμα

Ο 52χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο,  στις 4.45μ.μ. του Σαββάτου 15 Αυγ. 2015, λήφθηκε στην Αστυνομία, πληροφορία για τροχαίο δυστύχημα, στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη.

Μέλη της Αστυνομία μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, να βρίσκεται ακινητοποιημένο στη λωρίδα ασφαλείας του δρόμου. Στη θέση του οδηγού του οχήματος, βρισκόταν 52χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα, ενώ κινείτο προς Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας.

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης, με ένδειξη 128%μg, αντί 22%μg. Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 97%μg.

Ο 52χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE