Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να λένε στην παραλία - Α, η Καινούργιου - , αλλά για τον πωπό μου»
29.06.2023 - 12:07
Το παράπονό της σχετικά με τις εμφανίσεις της με μαγιό εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.
Με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη στην παραλία, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε: «Κάθε φορά που πάω στην παραλία με τις φίλες μου, οι οποίες έχουν τρομερά σώματα… ο πωπός στο Θεό», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου.
Και συνέχισε: «Λέω μια φορά να περάσουμε όλες από την παραλία και να μην πούνε, “Α, η Καινούργιου”. αλλά… “Πω πω ένα πωπός”. Δεν μου το έχει πει ποτέ κανείς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας της απάντησε: «Μπορεί να το λένε από μέσα τους, δεν το φωνάζουν αυτό», είπε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα.
Γύρω στις 8.20 χθες το βράδυ, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους σε περιοχή στο χωριό Αχέλεια, επαρχία Πάφου, διαπίστωσαν ότι ρίχνονταν πυροβολισμοί και από έρευνες που έκαναν εντόπισαν δύο πρόσωπα, ο ένας από τους οποίους κατείχε πυροβόλο όπλο τύπου φλομπέρ με το οποίο και πυροβολούσε, ενώ ο δεύτερος κατείχε αναμμένο φανάρι.