Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να λένε στην παραλία - Α, η Καινούργιου - , αλλά για τον πωπό μου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να λένε στην παραλία - Α, η Καινούργιου - , αλλά για τον πωπό μου»

Το παράπονό της σχετικά με τις εμφανίσεις της με μαγιό εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη στην παραλία, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε: «Κάθε φορά που πάω στην παραλία με τις φίλες μου, οι οποίες έχουν τρομερά σώματα… ο πωπός στο Θεό», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Λέω μια φορά να περάσουμε όλες από την παραλία και να μην πούνε, “Α, η Καινούργιου”. αλλά…
“Πω πω ένα πωπός”. Δεν μου το έχει πει ποτέ κανείς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας της απάντησε: «Μπορεί να το λένε από μέσα τους, δεν το φωνάζουν αυτό», είπε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

 

Πηγή: tlife.gr

Ζητούν δικαιοσύνη για τον Θανάση – Ετοιμάζουν διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE