ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Από το Υπουργείο στο Ίδρυμα

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Από το Υπουργείο στο Ίδρυμα

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Ακόμα μια σειρά μυθοπλασίας προσθέτει ο ΑΝΤ1 Ελλάδας στο πρόγραμμά του (και κατ’ επέκταση σε εκείνου του ΑΝΤ1 Κύπρου). Φέρει τον τίτλο «Ο πρώτος από εμάς» και περιστρέφεται γύρω από τρεις 40άρηδες που βιώνουν μια σημαντική αλλαγή στις ζωές τους όταν ένας εξ αυτών διαγιγνώσκεται με σοβαρή ασθένεια. Τους κεντρικούς ανδρικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάριος Αθανασίου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης ενώ για τους ισάριθμους γυναικείους έκλεισαν οι Λένα Δροσάκη (Σέρρες), η Αθηνά Οικονομάκου (που επιστρέφει στη μυθοπλασία τρία χρόνια μετά το τέλος του «Ελα στη θέση μου») και η Βίβιαν Κοντομάρη. Η σειρά σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου έχει ξεκινήσει γυρίσματα με στόχο να αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE