Παραβίασε κυλικείο και έκατσε να πιεί μπύρες - Τον... έπιασε ο ιδιοκτήτης

Παραβίασε κυλικείο και έκατσε να πιεί μπύρες - Τον... έπιασε ο ιδιοκτήτης

Στη σύλληψη 47χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την 1η Ιουλίου καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη συγκροτήματος διαμερισμάτων ότι την ίδια ημέρα, στις 20:00, όταν μετέβη στο κυλικείο που διαθέτει το συγκρότημα, συνάντησε κάποιον που όπως διαπίστωσε κατανάλωνε μπύρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αυτός φέρεται να είχε παραβιάσει το ψυγείο, προξενώντας ζημιά ύψους 500 ευρώ και να είχε αποσπάσει διάφορα ποτά, συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι 47χρονος επισκέπτης στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, μετά από περαιτέρω εξετάσεις συνελήφθηκε ενώ φέρεται να διαφάνηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE