Βάλε πάνω τον καφέ να σου πω τα νέα! Νέος κεραυνοβόλος έρωτας στην κυπριακή showbiz…

Βάλε πάνω τον καφέ να σου πω τα νέα! Νέος κεραυνοβόλος έρωτας στην κυπριακή showbiz…

Έτοιμος ο καφές; Ωραία τώρα κάτσε και άκου: Ανήκουν και οι δύο στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας, λιοντάρι ο ένας, τοξοτίνα η εκλεκτή του, δηλαδή φωτιά με φωτιά και η showbiz παίρνει μπουρλότο!

Τον Ντίνο Χριστοδουλίδη, τον γνωρίζει ευρέως το κοινό από τις τηλεοπτικές του συμμετοχές στο DanSing for You. Η Χριστιάνα Αλωνεύτη, ανιψιά πρώην υπουργού, είναι τραγουδίστρια, με πολύ ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωνή.

Τώρα στο πλάι του γνωστού χορογράφου ζει τον απόλυτο έρωτα και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αυτός ο έρωτας ήταν… κεραυνοβόλος.

Με την πρώτη ματιά που λέμε, το ζευγάρι κατάλαβε πως ο ένας πρέπει να είναι ο παντοτινός σύντροφος του άλλου.

Εμείς να ευχηθούμε να είναι για πάντα ευτυχισμένοι μαζί και μονίμως… ερωτευμένοι!

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE