Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε κοντά σε οικίες στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε κοντά σε οικίες στη Λεμεσό

Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 03 Ιουλίου στη Λεμεσό. 

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, για την φωτιά επιχειρούν δυο πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά είναι  σε χόρτα και άγρια βλάστηση, στην περιοχή Καλόγηροι, βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά είναι πλησίον οικιών οι οποίες προστατεύθηκαν.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός δεκαρίου από ξήρα χόρτα και άγρια βλάστηση. Παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση. Τα αίτια διερευνώνται.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά και στην Επαρχία Λευκωσίας, η οποία ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE