ΔΙΕΘΝΗ

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σόφια: Μεθυσμένος επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα - Του πέρασαν χειροπέδες (Βίντεο)

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σόφια: Μεθυσμένος επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα - Του πέρασαν χειροπέδες (Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από την Τουρκία προς τη Σκωτία όταν μεθυσμένος επιβάτης φέρεται να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail, αναγκαστική προσγείωση στη Βουλγαρία έκανε το βράδυ της Κυριακής (2/7) η πτήση LS124 της Jet2, η οποία είχε προορισμό τη Γλασκώβη και ήταν γεμάτη από παραθεριστές που ταξίδευαν στην πατρίδα τους από την Αλικαρνασσό.

Αφού είδαν τι έκανε, οι επιβάτες τον πλησίασαν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν προτού ειδοποιηθεί το πλήρωμα και το αεροπλάνο καθηλωθεί. Στη συνέχεια, η αστυνομία στη Σόφια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και τον συνέλαβε.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να παραπατά και να φαίνεται ότι αντιστέκεται στους αξιωματικούς καθώς βρίσκεται ακινητοποιημένος στο διάδρομο του αεροπλάνου, ενώ οι εξαγριωμένοι επιβάτες του φωνάζουν «είσαι κάθαρμα» και «είσαι ηλίθιος».

Εκπρόσωπος της Jet2 είπε: «Η πτήση LS124 από την Αλικαρνασσό προς τη Γλασκώβη εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Σόφιας χθες το βράδυ, έτσι ώστε ένας επιβάτης που ενοχλούσε να αποβιβαστεί από την αστυνομία. Μετά από μικρή καθυστέρηση, η πτήση συνεχίστηκε για τη Γλασκώβη. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους πελάτες που επηρεάστηκαν για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Ως αεροπορική εταιρεία φιλική προς την οικογένεια, έχουμε μηδενική ανοχή στην ενοχλητική συμπεριφορά των επιβατών και η υγεία, η άνεση και η ευημερία όλων θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top