Αλκοόλ «μαϊμού»: Χιλιάδες φιάλες κατασχέθηκαν από Αστυνομία και Τελωνείο από γραφεία εταιρείας στην Αμμόχωστο

Αλκοόλ «μαϊμού»: Χιλιάδες φιάλες κατασχέθηκαν από Αστυνομία και Τελωνείο από γραφεία εταιρείας στην Αμμόχωστο

Χιλιάδες μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, για τα οποία ηγέρθηκαν υποψίες ως προς την αυθεντικότητά τους κατασχέθηκαν σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας και λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν το πρωί σήμερα, έρευνα στα γραφεία εταιρείας στην επαρχία Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τέσσερις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, που έφεραν σήμανση συγκεκριμένης μάρκας, για τις οποίες ηγέρθηκαν υποψίες ως προς την αυθεντικότητά τους, μετά από έλεγχο από τελωνειακό λειτουργό.

Οι τέσσερις φιάλες κατασχέθηκαν, ενώ η έρευνα συνεχίστηκε και στην αποθήκη της εταιρείας. Εκεί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 3,800 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, που έφεραν σήμανση της ίδιας μάρκας, αφού από προκαταρκτικό έλεγχο, που διενεργήθηκε από τελωνειακό λειτουργό, ηγέρθηκαν επίσης υποψίες ως προς την αυθεντικότητά τους.

Τα πιο πάνω εμπορεύματα κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, το οποίο συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE