Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Αφρικανικής καταγωγής οι 4 νεκροί του δυστυχήματος στα κατεχόμενα

Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Αφρικανικής καταγωγής οι 4 νεκροί του δυστυχήματος στα κατεχόμενα

Αφρικανικής καταγωγής, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, είναι τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα κατεχόμενα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον δρόμο Κερύνειας – Κυθρέας στο ύψος της Κλεπίνης.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, ηλικίας 40 ετών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 56χρονος.

Και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο όχημα του 40χρονου βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Οι δύο γυναίκες ήταν 21 ετών, όπως και ο δεύτερος άντρας επιβάτης.

Ο 56χρονος οδηγός και ο 35χρονος συνοδηγός τουτραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE