Το μεγάλο «πάθημα» και οι εξετάσεις της νέας σεζόν

Το μεγάλο «πάθημα» και οι εξετάσεις της νέας σεζόν

Η Ανόρθωση μετά από μια αποτυχημένη σεζόν γύρισε σελίδα και με το δίδυμο Καγιέγο-Πριέτο ψάχνει να βρει το δρόμο προς την επιστροφή στην κανονικότητα.

Κανονικότητα σημαίνει μια ανταγωνιστική ομάδα, μια πρωταγωνιστική πορεία, επιστροφή της ομάδας στο δρόμο προς την επιτυχία.

Η εποχή Πουλλαΐδη ανήκει στο παρελθόν, με τον Ανδρέα Σάντη να αναλαμβάνει να βγάλει την Κυρία απο τα οικονομικά αδιέξοδα και τον τεχνικό διευθυντή Αντόνιο Πριέτο σε συνεργασία με τον προπονητή Νταβίντ Καγιέγο να καλούνται να δώσουν... περιεχόμενο στο πλάνο της νέας σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE