Επανασυνελήφθησαν οι τρείς δραπέτες στην κατεχόμενη Λύση - Τραυματίστηκε «αστυνομικός» μετά από την επιχείρηση - Δείτε βίντεο

Επανασυνελήφθησαν οι τρείς δραπέτες στην κατεχόμενη Λύση  - Τραυματίστηκε «αστυνομικός» μετά από την επιχείρηση - Δείτε βίντεο

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα οι τρεις δραπέτες που το «έσκασαν» κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «φυλακές», στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ αλλά και την εκπομπή «Alpha Καλημέρα» μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από την «αστυνομία» στα κατεχόμενα, επανασυνελήφθησαν και οι τρεις στην κατεχόμενη Λύση.

Επίσης να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης, τραυματίστηκε «αστυνομικός», ο οποίος δαγκώθηκε από σκύλο που ήταν έξω από σπίτι, στο οποίο υπήρχαν υποψίες ότι εντός του ήταν ένας από τους τρεις δραπέτες.

Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή Alpha Καλημέρα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE