H πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές του Προέδρου Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες

H πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές του Προέδρου Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες

Στις εξωτικές Σεϋχέλλες μαζί με την σύζυγο του, Άντρη Αναστασιάδου, τις δυο τους κόρες Έλσα και Ινώ τους γαμπρούς και τα εγγόνια του έκανε φέτος διακοπές, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Οι καλοκαιρινές διακοπές, για την προεδρική οικογένεια, στο μαγευτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού, που αποτελείται από 115 μικρά νησιά,  άρχισαν την Τρίτη,  4/08/2015 και ολοκληρώθηκαν στις 14 Αυγούστου.

Η Έλσα Αναστασιάδου ανήρτησε στο instagram πριν μερικά 24ωρα φωτογραφία με τον πατέρα της, τον σύζυγο της Γιάννη Λούτσιο και τον γιο της Άντη  και έγραψε τα «τρία αγόρια μου».

Ο Πρόεδρος θα περάσει το δεύτερο μέρος των διακοπών του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, όπου θα συγκαλέσει και το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, μετά τις θερινές διακοπές.

Η Έλσα Αναστασιάδου Λούτσιου, πέρασε το πρώτο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Μύκονο, τον Ιούλιο. 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE