H πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές του Προέδρου Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες

H πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές του Προέδρου Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες

Στις εξωτικές Σεϋχέλλες μαζί με την σύζυγο του, Άντρη Αναστασιάδου, τις δυο τους κόρες Έλσα και Ινώ τους γαμπρούς και τα εγγόνια του έκανε φέτος διακοπές, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Οι καλοκαιρινές διακοπές, για την προεδρική οικογένεια, στο μαγευτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού, που αποτελείται από 115 μικρά νησιά,  άρχισαν την Τρίτη,  4/08/2015 και ολοκληρώθηκαν στις 14 Αυγούστου.

Η Έλσα Αναστασιάδου ανήρτησε στο instagram πριν μερικά 24ωρα φωτογραφία με τον πατέρα της, τον σύζυγο της Γιάννη Λούτσιο και τον γιο της Άντη  και έγραψε τα «τρία αγόρια μου».

Ο Πρόεδρος θα περάσει το δεύτερο μέρος των διακοπών του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, όπου θα συγκαλέσει και το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, μετά τις θερινές διακοπές.

Η Έλσα Αναστασιάδου Λούτσιου, πέρασε το πρώτο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Μύκονο, τον Ιούλιο. 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE