Έρχεται Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Δένδιας - Θα γίνει δεκτός από τον ΠτΔ

Έρχεται Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Δένδιας - Θα γίνει δεκτός από τον ΠτΔ

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, 6 Ιουλίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.

Ο Έλληνας Υπουργός θα συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο Ν. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Υπουργείο Άμυνας όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογο του Μιχάλη Γιωργάλλα. Μετά τη συνάντηση, οι δύο υπουργοί θα προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο.

Ο Ν. Δένδιας θα επισκεφθεί επίσης τον «Τύμβο της Μακεδονίτισσας» και τα «Φυλακισμένα Μνήματα» ενώ θα μεταβεί ακολούθως στο στρατόπεδο της Ελληνικής Δυνάμεως Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".