ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κάνουν άνω κάτω στην παραλία Γεροσκήπου - Ζημιές στις υποδομές και παντού σκουπίδια - «Πίστα αγώνων ταχύτητας» ο παραλιακός

Τα κάνουν άνω κάτω στην παραλία Γεροσκήπου - Ζημιές στις υποδομές και παντού σκουπίδια  - «Πίστα αγώνων ταχύτητας» ο παραλιακός

Θέμα παραβατικής συμπεριφοράς λουομένων στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου θέτει ο δημαρχεύων Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηβασίλης χαρακτήρισε ανησυχητικό το φαινόμενο των παραβατικών συμπεριφορών επισκεπτών στις παραλίες της Γεροσκήπου. Αρκετοί λουόμενοι συνέχισε, αφήνουν πολλά σκουπίδια χωρίς να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, ενώ παρατηρείται μια συνάθροιση διαφόρων προσώπων που μεταβαίνουν τις πρωινές ώρες, χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς την δέουσα προσοχή και σεβασμό.

Δυστυχώς, παρατήρησε ο κ. Χατζηβασίλης, ζήτησαν κατά επανάληψη την βοήθεια της Αστυνομίας , έχει ανταποκριθεί, ωστόσο, σημείωσε, το φαινόμενο είναι καθημερινό.

Επίσης συνέχισε, παρατηρούνται ζημιές στις υποδομές της παραλίας της Γεροσκήπου με τον Δήμο να αναγκάζεται να στέλνει συνεργεία για την επαναφορά τους. Ο κ. Χατζηβασίλης κάλεσε το κοινό να συνεργάζεται με την Τοπική Αρχή και να κατανοήσει ότι ναι μεν ο Δήμος Γεροσκήπου προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες με την έννοια των χώρων υγιεινής αλλά θα πρέπει να εκτιμούνται και να μην γίνονται άσκοπες σπατάλες και κατάχρηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Κάλεσε επίσης κοινό να συμμορφώνεται όσο το δυνατόν με τις σημάνσεις που έχει τοποθετήσει ο Δήμος για το πού επιτρέπεται και πού απαγορεύεται το λούσιμο σκύλων.

Επιπρόσθετα ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως η Τοπική Αρχή επανειλημμένα έχει δεχτεί παράπονα δημοτών ότι τόσο στον δρόμο τον παραλιακό αλλά και στον δρόμο Σπύρου Κυπριακού, δρόμος αεροδρομίου ο οποίος γειτνιάζει με την Δημοτική Παραλία γίνονται πίστες αγώνων ταχύτητας ιδιαίτερα μετά τις 22:00 το βράδυ μέχρι τη 01:00 τα ξημερώματα. Δυστυχώς σημείωσε αν και το φαινόμενο έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία, εντούτοις η κατάσταση δεν έχει διορθωθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top