Παντρεύεται ξανθιά Ελληνίδα παρουσιάστρια - Το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της

Παντρεύεται ξανθιά Ελληνίδα παρουσιάστρια - Το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου η Φωτεινή Πετρογιάννη στην έναρξη της εκπομπής “Το Πρωινό” έκανε μια χαρμόσυνη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε γνωστό πως παντρεύεται με τον σύντροφό της και σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή.

Η συζήτηση ξεκίνησε μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών της, στην οποία ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε πως δεν χόρεψε ούτε στον γάμο του.

«Εγώ εννοείται ότι χόρεψα στον γάμο μου», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ρώτησε τις γυναίκες της ομάδας αν έχουν παντρευτεί.

«Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Φωτεινή Πετρογιάννη, με την ίδια να λέει: «Πιστεύω σύντομα».

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας… Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Παντρεύεται η Φωτεινή Πετρογιάννη: Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE