Έφοδος μελών του ΤΑΕ και της ΜΑΔ στις φυλακές με στόχο το κελί του Αζέρου - Κατασχέθηκε τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του

Έφοδος μελών του ΤΑΕ και της ΜΑΔ στις φυλακές με στόχο το κελί του Αζέρου - Κατασχέθηκε τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του

Έφοδος του ΤΑΕ Λευκωσίας και μελών της ΜΑΔ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 05 Ιουλίου, έχοντας στο στόχαστρο το κελί του 40χρονου Αζέρου, ο οποίος συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2021, καθώς φαίνεται να σχεδίαζε δολοφονίες ισραηλινών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», κατά τις έρευνες στο κελί του 40χρονου, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που μεταφέρθηκε για έλεγχο, από το οποίο έλειπε η κάρτα SIM, που δεν έχει εντοπιστεί.
Να σημειωθεί ότι η δική για την υπόθεση του 40χρονου και ακόμη τριών συλληφθέντων, συνεχίζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο -τότε- 38χρονος Αζέρος συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2021, σε χώρο πλησίον επιχείρησης Ισραηλινού στην Έγκωμη, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σιγαστήρα.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE