Φρίκη στην Αργεντινή: Πατέρας ξυλοκόπησε δάσκαλο που παρενοχλούσε την κόρη του

Φρίκη στην Αργεντινή: Πατέρας ξυλοκόπησε  δάσκαλο που παρενοχλούσε την κόρη του

Η 15χρονη κόρη του γύρισε ένα βράδυ στο σπίτι με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια. Όταν την ρώτησαν οι γονείς της, τι έχει εκείνη ξέσπασε και τους είπε ότι την παρενοχλεί σεξουαλικά ο δάσκαλος της.

Την επόμενη μέρα ο πατέρας αποφάσισε να πάει στο σχολείο να πει δυο κουβέντες στον ερωτύλο δάσκαλο. Το περιστατικό συνέβη στη σχολή θηλέων της Σαντα Μάρτα στην Αργεντινή. Ο δάσκαλος είναι 30 ετών και ονομάζεται Χόρχε Κρουσένο.

Εκείνο που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε τον πατέρα να πάει στο σχολείο ήταν όταν η κόρη του, του έδειξε τα ακατάλληλα γραπτά μηνύματα που της έστελνε στο κινητό ο 30χρονος δάσκαλος.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σχολείου διακρίνεται ο πατέρας τη στιγμή που συναντάει τον δάσκαλο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα αρχίζει να τον γρονθοκοπεί δυνατά στο πρόσωπο και το κεφάλι. Οι μπουνιές έπεφταν βροχή. Η κάμερα κατέγραψε μέσα σε 15 δευτερόλεπτα ότι ο δάσκαλος δέχτηκε 22 γροθιές στο κεφάλι.

Μετά τη λήξη του περιστατικού ο δάσκαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο πρόσωπο και αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλει μήνυση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE