Ληστής μπήκε σε κατάστημα μεταφοράς χρημάτων στην Πάφο- Απέσπασε το ποσό των 1500 ευρώ και εξαφανίστηκε

Ληστής μπήκε σε κατάστημα μεταφοράς χρημάτων στην Πάφο- Απέσπασε το ποσό των 1500 ευρώ και εξαφανίστηκε

Ληστεία διαπράχθηκε στις 12:35 περίπου το μεσημέρι σε κατάστημα μεταφοράς χρημάτων στη Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος του καταστήματος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι νεαρός άνδρας μιλώντας σπασμένα ελληνικά εισήλθε στο κατάστημα και αφού του επιτέθηκε απέσπασε από το ταμείο του το ποσό των 1500 περίπου ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή την οποία απέκλεισαν

Ακολούθως συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει από τη σκηνή πεζός και αναζητείται .

Σύμφωνα με την περιγραφή του υπαλλήλου του καταστήματος, ο δράστης είναι ηλικίας 30- 35 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE